fbpx
Marrëveshje Bashkëpunimi në mes të UHZ dhe Odës Ekonomike

Marrëveshje Bashkëpunimi në mes të UHZ dhe Odës Ekonomike

Universiteti Haxhi Zeka në Pejë (UHZ) dhe Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) kanë arritur një marrëveshje bashkëpunimi. Me këtë marrëveshje, UHZ dhe OEK do të bashkëpunojnë në ndërtimin e programeve të trajnimit dhe zhvillimit profesional për të rritur kapacitetet e sektorit ekonomik. Ata gjithashtu do të bashkëpunojnë në kërkime dhe projekte të përbashkëta që synojnë të adresojnë sfidat ekonomike dhe të ndihmojnë në zhvillimin e strategjive të qëndrueshme.


Rektori i Universitetit (UHZ), Armand Krasniqi, falënderon Odën Ekonomike dhe të gjithë përfaqësuesit e saj për marrëveshjen e arritur të bashkëpunimit. Ai në veçanti falënderon Kryetarin Lulzim Rafuna dhe Drejtorin Samir Lleshi për angazhimin dhe përkushtimin e tyre në realizimin e kësaj marrëveshje.
Rektori Krasniqi e vlerëson lart bashkëpunimin e ri me Odën Ekonomike të Kosovës dhe beson se ky do të jetë një kontribut i madh në zhvillimin e qëndrueshëm të sektorit ekonomik. Ai është i entuziazmuar për të parë rezultatet e bashkëpunimit dhe beson se ky do të jetë një hap i rëndësishëm drejt një të ardhmeje më të mirë për të gjithë studentët tanë.


Poashtu, beson se ky bashkëpunim do të ndihmojë dhe në adresimin e sfidave ekonomike dhe arsimore. Ai është i bindur se bashkëpunimi mes UHZ dhe Odës Ekonomike të Kosovës OEK do të sjellë rezultate të shkëlqyera në të ardhmen.

Translate »