fbpx
MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NDËRMJET UNIVERSITETIT “HAXHI ZEKA” DHE IAAP-SË “TAFIL KASUMAJ” DEÇAN

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NDËRMJET UNIVERSITETIT “HAXHI ZEKA” DHE IAAP-SË “TAFIL KASUMAJ” DEÇAN

Rektori i universitetit “Haxhi Zeka”, prof.dr.Armand Krasniqi dhe drejtori i IAAP-së “Tafil Kasumaj” nënshkruan sot marrëveshje bashkëpunimi e cila synon krijimin e mundësive të bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve.

UHZ nëpërmjet kësaj marrëveshjeje hap mundësinë për kandidatë potencialë për studentë në programet me interes për nxënësit e IAAP-së.

Translate »