fbpx
Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues në programin Teknologji Ushqimore2022/2023

Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues në programin Teknologji Ushqimore2022/2023

Provimi pranues do të mbahet me datë 11.10.2022, për të gjithë aplikantët.

Plotësimi i testit bëhet vetëm me laps kimik me ngjyrë të kaltër.

Orari i mbajtjes së provimit pranues për studimet bachelor të vitit akademik 2022/2023, janë sipas listave të mëposhtme:

Kërko Sallën

IV. Fakulteti i Agrobiznesit

Listat e aplikantëve për provim pranues

Programi Teknologji Ushqimore

Translate »