fbpx
Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues 2022/2023

Listat dhe orari për mbajtjen e provimit pranues 2022/2023

Provimi pranues do të mbahet me datë 03.08.2022, për të gjithë aplikantët.

Plotësimi i testit bëhet vetëm me laps kimik me ngjyrë të kaltër.

Orari i mbatjes së provimit pranues për studimet bachelor të vitit akademik 2022/2023, janë sipas listave të mëposhtme:

Kërko Sallën

I. Fakulteti i Biznesit

Listat e aplikantëve për provim pranues

Programi Menaxhim Biznesi

Programi Menaxhim Biznesi (gjuhë boshnjake)

Translate »