fbpx

Ftesë

Ftohen të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka”, se me datën 13.04.2017 (e Enjte), në Fakultetin Juridik, amf.1, në ora 13:30, do të mbahet një ligjëratë me profesor Kyle Courtney nga Universiteti i Harvardit.

Kjo është një mundësi e mirë që studentët dhe stafi akademik, mund ta shfrytëzojnë për të takuar Prof. Courtney, për të shkëmbyer përvojat profesionale dhe akademike të Universitetit numër 1 në botë.

Prof. Courtney do të ligjërojë në gjuhën angleze dhe studentët do të kenë mundësi të përkthimit individual. Studentët në fund të ligjëratës mund të diskutojnë me Prof. Courtney

 

 

 

Organizuar nga:

Qendra për Zhvillim të Karrierës – UHZ  

Banka Botërore

Ambasada Amerikane në Kosovë

Translate »