fbpx

Ligjëratë për studentët e Fakultetit Juridik

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se të enjtën me datën 24 mars .2021, duke filluar nga ora 14:00, në sallën e Gjykatorës në Fakultetin Juridik, Zyra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me organizatën Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) mbahet ligjëratë në kuadër të implementimit të projektit “Të rinjtë për drejtësi”.
Projektin ‘Të Rinjtë për Drejtësi’, mbështetet nga Departamenti Amerikan i Shtetit – INL dhe qëllim kryesor ka fuqizimin e të rinjëve që të kërkojnë drejtësi dhe të bëhen pjesëmarrës aktiv në sektorin e drejtësisë në Kosovë

Translate »