fbpx
Ligjëratë online

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” se me datën 15.12.2020 dhe 18.12.2020, duke filluar nga ora 14:00, Zyra për Zhvillim të Karrierës në bashkëpunim me organizatën Youth Initiative for Human Rights – Kosovo (YIHR KS) organizon ligjëratë online.

Ligjërata organizohet në kuadër të implementimit të projektit “Të rinjtë për drejtësi” dhe do të mbahet në platformën google meet.

Për të ndjekur këtë ligjëratë, ju lutem të regjistroheni në linkun e mëposhtëm:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhUecRK3ciZ4v4JocF6GAxzlrS4Mqe4nEmuF6YEIG8M7WItg/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »