fbpx
Ligjeratë nga Prof. Dr. Majda Černič Istenič

Ligjeratë nga Prof. Dr. Majda Černič Istenič

Në Fakultetin e Agrobiznesit, ligjëruesja nga Universiteti i Lubljanës, Prof. Dr. Majda Černič Istenič mbajti ligjëratë në cilësinë e profesorit vizitor me temë “Transferimi i njohurive nga institucionet kërkimore dhe universitetet në praktikat e fermave”.
Ligjërata u mbajt në bazë të mobilitetit nder institucional të Profesorit Vizitor.

[Best_Wordpress_Gallery id=”190″ gal_title=”Ligjeratë nga Prof. Dr. Majda Černič Istenič”]
Translate »