fbpx

I.Lajmrohen studentet e vitit te dyte te F Juridik te UNHZ-Peje,te cilet me daten 23.06.2015,Ju kan neshtrua provimit ne lenden:E drejte administrative-dhe  e drejte administrative (Pjesa e posacme),se konsultimet dhe venja e notave ne indexa,behen me date 25.06.2015,ora 11.

II.Per stundetet te cilet e kan ngatrruar daten e mbajtjes se provimit,e te cilet sot me date 23.06.2015, s’Ju kan nenshtrua  provimit ne lenden;E drejte administrative,per keta student,provimin do te mbahet diten e konsultimeve,per provimin perkates,dmth date 25 06.2015,oraq 11.
Pedagogu i lendes:
Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA
Translate »