fbpx
Lajmrohen studentet e vitit te pare te F.Juridik, te cilet i ndegjojne-percjellin leksionet-ligeratat ne lenden:Fillet e se drejtes/Hyrje ne te drejten Grupi A- nga  ora 11, per arsye te  angazhimeve-provimeve perkatese qe kam ne UNHZ- date 5 Nentor 2015-leksionet-ligjeratat mbahen po te njeten dite  dhe ate nga ora 14.
Ju falenderojme per mirekuptimin!
Pedagogu i lendes:Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA
Translate »