fbpx

LAJMËRIM/OBAVJEŠTENJE

Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master, se ligjeratat tek prof.dr. Muhamet Sadiku të parapara të mbahen sot me datën 08.0.2016, shtyhen për një date të pacaktuar.
Obavještavaju se studenti Master studija da se predavanja kod prof.dr. Muhamet Sadiku predviđena za danas 08.01.2016 godine odlažu za neodređeni datum.
Dekanat Fakulteta Biznisa

Translate »