fbpx

Njoftohen studentët e vitit të tretë, departamenti AB, dhe studentët e vitit të dytë niveli Master, se zëvendësimI i ligjeratave në lëndën Ekonomia regjionale e Europës dhe Tregu i punës në Europë, do të mbahen nga ora 12:00 – 13:20 (BA) dhe 13:20 – 14:40 (MA).
Prof.dr. Ruzhdi Matoshi

Translate »