fbpx

Lajmërohen studentet me index se vendosja e notave do te behet me date 22.02.2016: Gjuhe Angleze I: 1. Adrian Rrusta 2. Besmir Dreshaj dhe Gjuhe Angleze II: 1.Besmir Dreshaj 2. Elona Krasniqi 3. Gentiana Galla

Translate »