fbpx

Lajmërohen studentet e vitit te dyte AB dhe KF te cilët kanë kërkuar te shohin testin ne lenden Gjuhe Angleze I te paraqiten nesër ne ora 13.30  ne fakultet.

Profesori i lendes
Translate »