fbpx

Lajmerohen studentet se kolokviumi i pare ne lenden Politika kriminale e cila mbahet sipas orarit të ri, me daten 16 11 2015 ( e martë) ora 10.00, si dhe

Kolokuiumin e parë nga lënda Taktika kriminalistike e paraparë për datën 23 11 2015 ( e hene). sipas orarit të grupit A dhe B.

Me respekt,
Prof. ass. Dr. Veton Vula

Translate »