fbpx

Lajmërohen të gjithë studentët e vitit të parë të departamentit Administrim Biznesi, se konsultimet për rezultatin e provimit, të mbajtur me 04.02.2015 në lëndën: Bazat e Menaxhmentit do të mbahen të martën – 10.02.2015 prej orës 8:00 – 10:00.

Studentët të cilët janë ftuar në konsultime dhe nuk janë prezent, ditën dhe orën e konsultimeve, nuk do të vlerësohen me notë pozitive.

Translate »