fbpx
Lajmrohen studentet e studimeve pasdiplomike,departamenti:Kushtetues adminsitrativ,te F.Juridik,dhe ate mbeshtetur ne  kerkesen se nje grupi te studenteve , te ketyre studimeve, leksionet-ligjeratat e percaktuara te mbahen diten e enjte,ora 16-te njejtat mbahen-fillojne po te njejten dite,nje ore me heret,ora 15.
Pedagogu i lendes:Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA
Translate »