fbpx

Lajmerohen studentet e Masterit, KF – viti I, se ushtrimet ne lenden Metodat dhe teknikat kerkimore nuk do te mbahen te Marten. Ligjeratat shtyhen per daten 22.12.2016, prej ores 14:40 deri 16:00 ne Sallen B2

Translate »