fbpx
Lajmerohen studentet e studimeve Master drejtimi – Administrim biznesi dhe Kontabiitet financa se, konsultimet ne lenden Menaxhimi finansiar i avansuar dhe Analiza e pasqyrave finansiare II do te mbahen diten e shtune (26.11.2016) ne ora 12:00.
Lajmerohen studentet e studimeve Master se ligjeratat ne lenden Analiza e pasqyrave financiare II do te mbahen  me date 26.11.2016, dita e shtune ne ora 14;00.
Translate »