fbpx

Lajmerohen studentet e studimeve Master drejtimi – Administrim biznesi dhe Menmaxhment i burimeve njerezore se konsultimet ne lenden Marketingu per menaxher dhe Planifikimi dhe menaxhimi i grupit do te mbahen diten e shtune (26.11.2016) ne ora 12:00.

Lajmerohen studentet e studimeve Master se ligjeratat ne lenden Planifikimi dhe menaxhimi i grupit do te mbahen me date 26.11.2016, dita e shtune ne ora 14;00.
Me respekt..

Translate »