fbpx

Lajmerohen studentet se provimi ne Gjuhe Angleze I dhe II do te shtyhet per daten 24.11.2016, ora 10:00. Gjithashtu, ligjeratat per Gjuhe Angleze I, te parapara te mbahen diten e Enjte me date 17.11.2016, do te shtyhen per javen e ardhme.

Translate »