fbpx

Lajmërohen studentet e vitit te dyte te dep. AB se ligjëratat per dt. 13.04.2016 ne lenden ne lenden  Ekonomia Ndërkombëtare – Prof. Dr. Ibrahim Krasniqi për grupin A dhe grupin B fillojnë nga ora 12.30

Translate »