fbpx
Koncerti semestral

Me datën 15.01.2016 u shfaq Koncerti semestral nga studentët e Fakultetit te arteve ku u prezantua puna dhe studimi i studentëve dhe stafit.

IMG_2756 IMG_2749 IMG_2740 IMG_2742

Translate »