fbpx
Intervista në Radio Njëshi

Dekani i Fakultetit të Arteve, Prof.Asoc.Ma. Hysen Nimani ishte i ftuar në emisionin e mëngjesit në Radio Njëshi.

Në këtë emision u diskutua puna dhe angazhimi i Fakulteti të Arteve, e fokusuar në tri pika:

  1. Mësimi Online;
  2. Akreditim dhe pranimi i studentëve te rinj;
  3. Koncerti i datës 21.05.2020 (transmetimi i këtij koncerti do te bëhët përmes rrjeteve sociale dhe me përkrahjen e televizioneve).

Gjithashtu në këtë emision u përmenden edhe shumë angazhime të tjera në UHZ, si dhe u fol rreth Konferencës së Dytë Ndërkombëtare në Drejtësi dhe Arte që do të mbahet në muajin nëntor, e organizuar nga UHZ-ja!

Translate »