fbpx
GUIDË TURISTIKE NGA STUDENTËT E MTHM

Sot me datë 15.01.2019 në Fakultetin e Menaxhimit në Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis, u mbajt prezantim nga studentët e vitit të III-të, lidhur me Prospektin Turistik në Shtetin e Kosovës.  Studentët në fjalë prezantuan punën e tyre disa mujore duke kontribuar në zhvillim të turizmit.

 

Pas mbrojtjes para Menaxhmentit të Lartë dhe Stafit Akademik të Fakultetit të MTHM-së dhe të pranishmëve të tjerë, puna e këtyre studenteve pritet që në javët në vazhdim të finalizohet me Guidë Turistike për Kosovën. Është hera e parë që studentët e një njësie akademike në Kosovë dhe me gjerë bëjnë një hulumtim për libër të tillë.[Best_Wordpress_Gallery id=”145″ gal_title=”Guida MTH”]

Translate »