fbpx
Ftesë për stafin dhe studentët e UHZ-së

Ftesë për stafin dhe studentët e UHZ-së

Të nderuar staf dhe studentë,

Bashkëngjitur gjeni ftesën për pjesëmarrje në panairin e dytë të universiteteve franceze në Kosovë në kuadër të Turneut të Ballkanit. Ky panair do të mbahet në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani” në Prishtinë.

Ftesa

Please follow and like us: