fbpx
Ftesë për pjesëmarrje në Panairin e Edukimit

Ftesë për pjesëmarrje në Panairin e Edukimit

Ftohen studentët që të marrin pjesë në Panairin e Universiteteve Amerikane – 2020 EdUSA University FAIR – Pristina, Kosovo – Southeastern Europe EducationUSA Tour.

Panairi do të mbahet me datë 03.04.2020 (e premte), ora 15:00 – 17:00.
Vendi: Fakulteti i Edukimit, Universiteti i Prishtinës
American Advising Center – EdUSA Kosovo

Përfaqësuesit e universiteteve dhe kolegjeve nga SHBA do të jenë në panair për të takuar studentët e interesuar për të studiuar ne SHBA.

Panairi organizohet nga American Advising Center – EdUSA Kosovo dhe Ambasada Amerikane në Prishtinë, Kosovë, tek Fakulteti i Edukimit, Universiteti i Prishtinës.

Faqja e panairit: https://www.facebook.com/events/173022610601436/

Regjistrimi i vizitoreve: http://tiny.cc/34x5iz

Translate »