fbpx
U mbajt ceremonia e hapjes së Ligave Universitare

U mbajt ceremonia e hapjes së Ligave Universitare

U mbajt ceremonia e hapjes së Ligave Universitare, pjesë e së cilës është edhe Universiteti “Haxhi Zeka”në Pejë.


Pjesëmarrës në ceremoni ishin Rektori i UHZ-së Prof.Dr. Fadil Millaku, Prorektori Prof.Asoc.Dr. Afrim Selimaj, i cili është edhe anëtar i bordit të Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës, si dhe Dr.sc. Bekë Kuqi – Koordinator-përgjegjës për organizimin dhe mbarëvajtjen e garave të ligave sportive për Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë.


Pas ceremonisë së hapjes, filluan garat në futsal, ping- pong, dhe volejboll
Studentët e universiteteve anëtare të FSUNK-së nga sot e tutje do të garojnë në: futsal (M), volejboll (F) dhe në ping-pong (F & M).

Translate »