fbpx
FTESË PËR DISKUTIM

FTESË PËR DISKUTIM

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë dhe Instituti për Hulumtime Ekonomike dhe Studime Juridike (IERLS) me seli në Prishtinë, ju ftojnë të merrni pjesë në tryezën shkencore me titull:

Pandemia COVID-19, masat e qeverisë në përgjigje të pandemisë dhe efekti i saj në ekonomi: a ishin masat të pashmangshme?

Çfarë më tutje?


DATA: 5 korrik 2022 (e martë)

ORA: 10:00 – 13:00

VENDI: Universiteti Haxhi Zeka-Objekti i rektoratit

RSVP: Znj. Alma Shehu Lokaj

Email: [email protected]


Kjo tryezë ofron një mundësi për akademikët dhe studiuesit, organizatat me bazë në komunitet, OJQ-të, politikëbërësit dhe palët e interesuara për të diskutuar ndikimin e pandemisë COVID-19 si në shëndetin publik ashtu edhe në ekonomi. Tryeza do të përfshijë gjithashtu një diskutim mbi masat e ndërmarra nga qeveritë në nivel të vendeve të OECD, përfshirë Kosovën, në përgjigje të pandemisë COVID-19. Tryeza synon të përgjigjet nëse zbatimi i masave të rrepta për mbylljen e sektorëve të ekonomisë, mbrojtjen e shëndetit të njerëzve dhe ruajtjen e ekonomisë kombëtare ishte i pashmangshëm.

FOLËS TË FTUAR:

Profesorë dhe Hulumtues Universitar, Përfaqësues të Jetës Politike dhe Organizatave Ndërkombëtare dhe Përfaqësues të Komunitetit të Biznesit në Kosovë.

Mirësevini në tryezën shkencore të organizuar më 5 korrik 2022

Translate »