fbpx
Ftesë-Akademia për Ndërmarrësi dhe Qasje Inovative!

Ftesë-Akademia për Ndërmarrësi dhe Qasje Inovative!

Ftohen të gjithë studentët të marrin pjesë në Akademinë për Ndërmarrësi dhe Qasje Inovative, e cila mbahet me 17 dhe 18 maj 2018 prej orës 10:00, në hapësirat e Fakultetit Juridik të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë.

Translate »