fbpx

FTESË
 
Të nderuar,
Ju njoftojmë se procesi mësimor për studentët e vitit të parë në Universitetin e ‘Haxhi Zeka’ – Fakulteti i Arteve do të fillojë më 15.10.2021 (e premte).
Pritja solemne e studentëve të rinj të Fakultetit të Arteve do të bëhet në orën 11:00 në Sallen Koncertale, do të informohen rreth:

  • [x] Programit të studimeve
  • [x] Njohja me syllabusin dhe ETC
  • [x] Të drejtat e studentëve
  • [x] Përdorimi i SEMS-it
    Studëntet e rinj do t’i pret Rektori, Prof. Dr. Armand Krasniqi, Dekani – Prof. Asoc. Hysen Nimani, profesorët e fakultetit, studentët – Alumni.

Mësimi do të fillojë me prezencë fizike!

Studentët obligohen që t’i respektojnë masat e caktuara për mbrojtje nga COVID-19, ta ruajnë distancën, të kenë maska mbrojtëse dhe të respektojnë shenjat përkatëse gjatë prezencës në hapësirat e Fakultetit.

Translate »