fbpx
Ftes​ë

Ftes​ë

Ftohen studentët e vitit të parë dhe të dytë t​ë t​ë gjitha fakulteteve, po ashtu edhe studentët e fakultetit juridik të vitit t​ë tretë, që të marrin pjesë në prezantimin e programit të bursave të fondacionit të IPKO-s. Prezantimi mbahet me 16 Prill 2015, n​ë ora 12:00, salla A2(fakulteti juridik).

Translate »