fbpx
Fondacioni “Pirolo Foundation” dhuron Universitetit “Haxhi Zeka” instrumente muzikore

Fondacioni “Pirolo Foundation” dhuron Universitetit “Haxhi Zeka” instrumente muzikore

Fondacioni “Pirolo Foundation” dhuron Universitetit “Haxhi Zeka” instrumente muzikore

Ky donacion do te shërbejë si mbështetje për rritjen e cilësisë dhe punës praktike në drejtimet e muzikës në fakultetin e arteve.

Translate »