fbpx
CEU’s Roma Graduate Preparation Program 2015-2016

CEU’s Roma Graduate Preparation Program 2015-2016

Njoftohen të gjithë të interesuarit se afati për aplikim për “CEU’s Roma Graduate Preparation Program 2015-2016” është shtyer deri me 10 Maj 2015.
Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni programin dhe formën për aplikim.

RAP – RPPG

 

Translate »