fbpx
Edicionit i 5-të i Festivalit të koreve të Evropës Juglindore

Edicionit i 5-të i Festivalit të koreve të Evropës Juglindore

Me datën 23.05.2017 në Gjakovë  u mbajt Edicionit i 5-të i Festivalit të koreve të Evropës Juglindore nën udhëheqjen e Akademik Prof.Rauf Dhomi.
Në atë mbërmje u prezentuan kore nga Tetova,Shkodra,Prishtina,Ferizaj.  Nga Peja u prezantua kori i Fakultetit të arteve nën udhëheqjen e Prof.asoc.Hysen Nimani .Prezentimi rezultoi me sukses dhe Fakultetit iu nda edhe mirënjohje për kontributin e dhënë në pasurimin e muzikës korale në vend.
Translate »