fbpx
Duke ndodhur ……..

Duke ndodhur ……..

Forumi i 8-të I rektorëve të Europës Juglindore dhe Ballkanit Perëndimor

“Universitetet e së ardhmes”

Në universitetin e Sarajevës po mbahet forumi I 8-të I rektorëve të Europës Juglindore dhe
Ballkanit Perëndimor, temë e së cilit është: “Universitetet e së ardhmes”. Në mes të
universiteteve nga Europa Juglindore dhe Ballkani Perëndimor, në forum nga universiteti “Haxhi
Zeka” po marrin pjesë rektori, prof.dr. Armand Krasniqi, prorektorja për mësim, cështje
studentore dhe kërkime shkencore, prof.ass.dr. Alma Shehu Lokaj dhe drejtoresha e zyrës për
bashkëpunim ndërkombëtar Arberore Haxhija. Universiteti “Haxhi Zeka” është anëtar me të
drejta të plota I Forumit të Rektorëve të EJL dhe BP nga viti 2023. Për më shumë detaje nga
puna e Forumit do ju mbajmë të informuar në dy ditët në vazhdim.

Translate »