fbpx
Dite pushimi

Njoftohen stafi akademik, administrativ dhe studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se për nder të festave të prillit, datat 9 prill (e enjte), 13 prill (e hënë) dhe 20 prill (e hënë) do të jenë ditë pushimi.

Translate »