fbpx
Diplomon gjenerata e parë e Fakultetit Juridik

Diplomon gjenerata e parë e Fakultetit Juridik

Diplomon gjenerata e parë e Fakultetit Juridik

Sot, në një ceremoni solemne  studentët e gjeneratës së parë të Fakultetit Juridik morën diplomat e tyre. Më këtë rast menaxhmenti përgëzoi studentët për sukseset e arritura dhe i`u uroi suksese në karrierën e tyre akademike. Studentët falënderuan menaxhmentin për kushtet dhe mundësitë që janë ofruar në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë. 

Translate »