fbpx
Coursera -Platformë mësimi online pa pagesë

Coursera -Platformë mësimi online pa pagesë

Coursera.org është një website që ka partneritet me universitete dhe organizata anembanë botës dhe sjell një shumëllojshmëri të temave dhe perspektivave në një databazë të vetme kërkimi. Kur të përfundoni një kurs do të pajiseni me një certifikatë elektronike.

Për më shumë informacion klikoni në linkun: https://about.coursera.org/

Translate »