fbpx
Career Transition Support North Macedonia and Kosovo

Career Transition Support North Macedonia and Kosovo

A studioni në një universitet shtetëror të Kosovës? Dëshironi të fitoni përvojë praktike për të përmirësuar aftësitë tuaja dhe shanset për punësim? Atëherë ky program është për ju!

Kemi kënaqësinë të prezantojmë programin e mbështetjes së tranzicionit të karrierës  për praktikë në kompanitë në Kosovë, sipas zgjedhjes suaj. Ky program i World University Service (WUS) financohet dhe mbështetet nga qeveria e North Rhine-Westphalia.

Për të marrë pjesë, duhet të identifikoheni në lidhjen e bashkëngjitur: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhTmb08Ih4gMtuXFbNUsumSEDlGeT8F9G6FIla6U7Qw1wkrA/viewform?usp=sf_link

Zoom Link: https://us06web.zoom.us/j/83595755478

Kush mund të aplikoj?

  • Studentët që janë në fazën e fundit të studimeve (do të diplomohen në gusht ose shtator 2023);
  • Ata që janë diplomuar jo më shumë se 6 muaj para afatit të aplikimit (31.08.2023)
  • Ata që janë në studime master.

Çfarë  ofrojmë?

  • Trajnime se si të gjeni punën tuaj të ëndrrave (krijimi i CV-së, Letra e Motivimit dhe intervista juaj e parë).
  • 250 euro në muaj për një periudhë 3-6 muaj
  • Të gjitha llojet e konsultimeve për Praktikë dhe hapje të biznesit tuaj
  • 2 kurse trajnimi se si ta bëni stazhin tuaj të suksesshëm

Janë në dispozicion 10 bursa për 10 studentë (preferencë do të kenë ata që paraqesin aplikimet më të mira dhe ata që vijnë nga familje me të ardhura të ulëta).

Për më shumë informacion, mund të kontaktoni Dimitar Kaljoszewski në [email protected] ose në 072 227 940Faqja jonë e internetit: www.career-northmacedonia.de

Translate »