fbpx
BURSA PËR STUDIME NË HUNGARI

BURSA PËR STUDIME NË HUNGARI

Ministria e Arsimit e Shkencës dhe e Teknologjisë hapë thirrjen për aplikim për bursa për Studime në Hungari (viti akademik 2019-2020)

Kuadri i bursava për studentët Kosovarë:

Ø  25 bursa për studime bachelor;

Ø  20 bursa për studime master;

Ø  5 bursa për studime të doktoraturës;

Për më shumë informata rreth fushave të studimit klikoni linkun: https://masht.rks-gov.net/uploads/2018/11/1-call-for-application-hungarian-stipendium-for-kosovar-students-academic-year-2019-2020.pdf

Procedura e aplikimit është online, kurse për më shumë detaje ju lutem vizitoni faqen kryesore të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë: https://masht.rks-gov.net/

Faqja kryesore e Bursave të Programeve të Hungarisë është: http://studyinhungary.hu/study-in-hungary/menu/stipendium-hungaricum-scholarship-programme

 

Afati për aplikim deri me, 15 Janar 2019.

Translate »