fbpx
Dita informative për Bursat e BE-së

Dita informative për Bursat e BE-së

Dita informative për Bursat e BE-së

Përfaqësues të Zyrës së Bashkimit Evropian dhe Ministrisë së Integrimeve Evropiane të Qeverisë së Kosovës, informuan sot studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” për skemën e bursave “Young Cell’’, që implementohet nga British Council.
Për më shumë informata rreth aplikimit klikoni në linkun online:

Skemën Young Cell

Translate »