fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik, se konsultimet për lëndën “Historia e Institucioneve shtetrore dhe juridike”- Prof. Xhafer Tahiri, mbahen të shtunën 25 korrik 2015 nga ora 13:30.

Translate »