fbpx

Njoftohen studentët e studimeve bachelor dhe master, regjistrimi i semestrit veror, do të bëhet nga data 07.02.2023 deri me 14.02.202.

Të gjithë studentët brenda këtij afati duhet të bëjnë paraprakisht regjistrimin e lëndëve në SEMS dhe në fund duke klikuar ne butonin përfundo.

Regjistrimi i semestrave duhet të bëhet në zyrat për çështje studentore në fakultetin përkatës.

Translate »