Njoftohen studentet e provimeve ne lendet :
1.Kontabilitet financiar i institucioneve ,Fakulteti i biznesit (Kf),viti i III/te
2.Baza te financave dhe kontabilitet menaxherial , FMTHM (Mth) ,viti i II/te

Konsultimet do te mbahen me date 23/06/2016 ( e enjete ) ne oren 13-15 ,per te dy lendet .

Please follow and like us: