fbpx
​Rektori Millaku priti Rektorin e Universitetin të Gjakovës

​Rektori Millaku priti Rektorin e Universitetin të Gjakovës

​Rektori Millaku priti Rektorin e Universitetit të Gjakovës

Rektori, Prof.asoc. Dr. Fadil Millaku së bashku me prorektorët pritën sot, Rektorin e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, Prof.asoc.Dr. Shaban Buza me bashkëpunëtorë. Në takim diskutuan për bashkëpunim në mes të dy universiteteve, shkëmbimin e stafit akademik si dhe profilizimin e programeve të studimit.  ​

Translate »