fbpx
Studentët në vizitë të Institucioneve

Studentët në vizitë të Institucioneve

Vizitë Institucioneve

Sot, studentët brucosh të cilët tashmë kanë zgjedhur që studimet e tyre t’i bëjnë në programet e fakultetit të Biznesit dhe Agrobiznesit së bashku me stafin akademik kanë vizituar instititucionet dhe bizneset e ndryshme.

Vizitat janë bërë në kuadër të Javës së Mirëseardhjes që është organizuar nga Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë dhe do të vazhdojnë gjatë tërë javës.

 

Translate »