fbpx
Vizitë

20 deri 23 Qershor dy profesorë dhe anëtar të Këshillit Drejtues, njëherit profesorë të Universitetit Haxhi Zeka bënë një vizitë zyrtare Universiteti të Zagrebit. Në takim me rektorin e universitetit të Zagrebit, Prof. dr Damir Boras, u konfirmua edhe një herë përcaktimi për vazhdimin e bashkëpunimit ndër universitar dhe fuqizimin e përfitimeve për UHZ-në nga ana e Universitetit të Zagrebit. Njëherit dy ish kryetarë të republikës së Kroacisë Stipe Mesic dhe Prof. dr. Ivo Josipovic, shprehën gatishmërinë që një të ardhme të afërt ta vizitojnë UHZ-në.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”97″ gal_title=”Recension”]

 

 

Translate »