fbpx
Urime Fitër Bajrami

Të gjithë besimtarëve musliman, me lutjen që tu jetë pranuar agjerimi, si sakrificë e përkushtimit ndaj besimit tuaj gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, urime dhe me fat Fitër Bajrami!

Uroj që kjo festë të ju sjellë harmoni, begati dhe mirëqenie në familjet e juaja.

Me respekt,

Prof. Dr. Fadil Millaku

Rektor i Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë

Translate »