fbpx
Universiteti “Haxhi Zeka” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës

Universiteti “Haxhi Zeka” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës

Universiteti “Haxhi Zeka” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën e Kontabilistëve të Çertifikuar dhe Auditorëve të Kosovës

Sot, menaxhmenti i UHZ-së priti në takim përfaqësuesit e SHKÇAK, ku nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi, përmes së cilës studentët e UHZ-së do të kenë mundësinë e trajnimit në kurset e ofruara nga SHKCAK.

Translate »